50 IHMEELLISTÄ FAKTAA MAAILMASTA #40

23.01.2021
37 746 Näkymät

50 ihmeellistä faktaa maailmasta, jotka räjäyttää sun mielen!
Edelliset faktat: fiboth.info/like/videot/pWpolaanmJeUim4
OTA MUN SOMET HALTUUN:
📸 Instagram: instagram.com/Viljamitz
📩 Twitter: twitter.com/Viljamitz
👻 Snapchat: Viljamitz
😎 Saa olla yhteyksissä!
LÄHTEITÄ JA LISÄLUKEMISTA
Videon faktojen lähteet löytyy täältä: docs.google.com/document/d/1Y3jEKZwp4G6AOBWZ8xzMmJSi0djjB5azNycu1uotk0w/edit?usp=sharing
🎵 Musiikki: Epidemic Sound
📷 Kuvitus: Envato Elements, Pixabay, Unsplash
🎥 Tuotantokalusto: Panasonic Lumix GH5 (Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm), Røde Videomic Pro+, Yongnuo YN-160 III LED-valaisimet, Adobe Premiere Pro + After Effects
#tietovideo #50faktaa #ihmeellinenmaailma

Kommentteja
 • Ite kerran löysin kaukosäätimen auton takapenkiltä

  meme kingmeme king4 päivää sitten
 • 3:25 ui juma😱 Meillä on kotonamme 1 centin ja 2 centin kolikko😂💜

  Petra MustonenPetra Mustonen8 päivää sitten
 • Fakta 51: Villellä on loputon energia

  Jarden TissonJarden Tisson25 päivää sitten
 • Fakta 51: Villellä on loputon energia

  Jarden TissonJarden Tisson25 päivää sitten
 • Ville, tee video Urho Kekkosen perustamista romaneille tarkoirtetuista keskitysleireistä suomessa. Tää aihe on tosi vaiettu, että suomessa ihan muutamakymmenvuotta sitten oli keskitysleirejä

  asroasro27 päivää sitten
 • Arvostan kovasti sitä, että olet jaksanut tehdä jo 40 näitä 50 ihmeellistä faktaa videoita. Siinä on täytynyt olla kovasti työtä.

  Janne N.Janne N.29 päivää sitten
 • 6:25 no nyt oli kyllä aika erikoinen fakta

  Kynsipalatuote OnKynsipalatuote On29 päivää sitten
 • Kirjoitin jo toisella käyttäjällä tähän faktoja ja tässä vähän lisää: 1. Aikuiset kissat maukuvat vain ihmisille. Ne kyllä valittavat ääneen kaikille kun ovat peloissaan tai kivuissaan, mutta muuten kommunikoivat ääneti muille eläimille. 2. Kakkosella käynnin yhteydessä on ennen muinoin seurusteltu ja kaiken sukupuoliset käyttivät samaa vessaa kaikkialla. 3. Vuosina 1986- 1992 toimi Kolmoskanava. Se lopulta yhdistyi Mainostelevision kanssa. 4. Syksyllä 2007 loppuivat kaikki analoogiset lähetykset. 5. Vuonna 2020 datanomilinja muuttui IT-tuen koulutukseksi. Itse opiskelen vielä datanomiksi ja olen yksi viimeisistä koulutukseni edustajista. 6. 31.12.2017 oli legendaarisen ainutlaatuinen päivä jolloin kaikki viime vuosituhannella syntyneet olivat aikuisia ja kaikki tällä vuosituhannella syntyneet lapsia. 7. Seiska on eurooppalainen onnennumero. 8. Kahdeksan binääriluku on 1000. Binääriluvut koostuvat biteistä joita on vain 0 ja 1. 9. Ei ole olemassa käyttöjärjestelmää Windows 9 sillä tietokoneen protokolla voi sekoittaa sen 95:n ja 98:n kanssa. 10. Saw-elokuvasarjan oli tarkoitus päättyä seitsemänteen osaan joka oli vielä nimeltään Final Chapter, mutta suuren suosion myötä tälle haluttiin luoda uudenlainen draamankaari jatkoksi. Viimeisin osa herätti entistä enemmän kysymyksiä, kun siihen tulleet uudet hahmot olivat aiempien osien taustalla. Uudempi osa ilmestyy tänä vuonna. 11. Ennen Syyskuun 11. hyökkäystä WTC-tornia yritettiin pommittaa jo vuonna 1993, jolloin kellarikerroksella räjäytettiin iso pommi. Se aiheutti 6 ihmisen(+yhden sikiön) kuoleman ja se luokiteltiin New Yorkin siihen mennessä pahimmaksi terrori-iskuksi. Mikäli tämä olisi onnistunut terroristien suunnitelmien mukaan kuolonuhreja olisi ollut moninkertainen määrä kuin vuoden 2001 tehdyssä iskussa. Pahimman terrori-iskun päivänä yksi lennoista sattui vielä olemaan UA 93, jonka iskussa menehtyi vain 40. USA:n hätänumero on myös sattumalta 911. 12. Betoni kuivuu myös veden alla. Betonista vesi ei katoa mihinkään vaan se kiteytyy seoksen kanssa muodostaen tässä kylläisen yhdisteen. 13. Kärpässieniä on aiemmin pidetty ruokasieninä. Tällä hetkellä niistä on suositeltu vain muutamaa ruokasieneksi, kuten rusokärpässieni, mutta mikäli niitä ei osaa käsitellä on syytä jättää kyseiset sienet poimimatta. Meidän nykyinen elimistö on myös aiempaa alttiimpi kaikenlaisille myrkyille, sillä elintarviketeollisuudessa käytetään paljon keinotekoisia raaka-aineita. 14. Suomen lain mukaan neljätoistavuotias saa mennä palkkatöihin. 15. Ensimmäinen Macintosh-kone julkaistiin vuonna 1984. Big Macintosh on myös ori My Little Pony: Ystävyyden taikaa sarjassa. 16. MLP: FIM sarjassa esiintyy hahmo nimeltään Applejack, mikä on myös yhden drinkin nimi. 17. Vuonna 2015 ilmestyi elokuva MLP: FIM: Equestria Girl: Friendship Games. Samannimiset kisat järjestettiin vuonna 1984, joissa Suomi sijoittui huonoimpien joukkoon. 18. Olet kertonut jo 2000 fatkaa. Kiitos myös siitä tiedosta jonka olen sinulta saanut.

  AnimahulluAnimahulluUukausi sitten
 • 5:20 myös kanadan kenraalikuvernööri on astronautti, hän on nainen: Julie Payette viettänyt lähes kuukauden avaruudessa, puhuu kuutta eri kieltä. Hän oli mukana kulkueessa, joka saattoi olympialipun Vancouverin 2010 olympialaisissa.

  Tomi TimonenTomi TimonenUukausi sitten
 • 33 lontoon kulta, varmaan painoa ei arvoa? 7:20

  jonezyjonezyUukausi sitten
 • 51. fakta laitoit videon alussa puhelimen volumea suuremmalle

  jaa hajaa haUukausi sitten
 • musta valkosena nään unia

  RekenderRekenderUukausi sitten
 • Siis minä kuulen mun äänen ku ajattelen ja nään mun unet värillisinä

  JokuOutoJokuOutoUukausi sitten
 • Heii onko sulla videota muinaisista jumalista tai Egyptin mytologiasta? En ainakaan löytänyt nyt ihan nopeesti tuolta videot soittolistoilta. Heitän kans yhen videon aiheen sulle: Tarot korttien historia ja niiden kuvien mytologiset merkitykset. Se on kiinnostava. 😄👍

  neneneneUukausi sitten
 • Mäki oon kerran tai pari nähny mustavalkounen kun katoin Vinskin ja Talvisotaelokuvia. Tässäkin olisi hyviä faktoja. 1. FIbothn vanhin video on Me At The Zoo 2. Suomen talvi on ollut hyvin vaihtelevaa. Tänä vuonna on ollut erittäin lupaavaa. Jossain paikkakunnissa sen kesto on vuosittain vaihdellut viikosta jopa puoleen vuoteen. 3. Hauki on luokiteltu roskakalaksi, mutta syötäväksi sellaiseksi. Toisin kuin lohet niitä saa onkia myös mato-ongella. Ne eivät vedä yhtä lujaa kuin lohet mutta purevat lujempaa. Lisäksi niillä on viimeaikoina todettu tartuvia tauteja, mutta ne leviävät vain muihin kaloihin. 4. Maailman suurin hauki on löydetty Irlannista ja se oli 42 kiloinen. 5. Sli Rankassa ihmiset tasapainottelevat tunteja yhdellä jalalla. 6. Maailman tiheimmin asuttu itsenäinen valtio on Monaco. Sen pinta-ala on vain 1,5 neliökilometriä ja asukkaita 30 000. Siellä ei ole maataloutta lainkaan ja sitä pidetään gangsterimaana. 7. Frieza on Akira Toriyaman oma painajaisolento mikä esiintyy Dragonball Z:ssa saiyalaisten pahimpana uhkana. Kyseinen hahmo näyttää naiselta, mutta onkin miespuolinen. Englanninkielisessä versiossa sitä ääninäyttelee nainen, mutta japaninkielisessä versiossa sen ääninäyttelijä on sama kuin Nipsun. 8. My Little Pony: Ystävyyden taikaa sarjassa on monia viittauksia Kreikan mytologiaan. Siinä esiintyy mm Kimaira, Discord(miespuolinen), Kentauri(Lordi Tirek) ja Kerberos. Pahiksia on myös vangittu tyrmään nimeltä Tartaros. 9. Samassa sarjassa esiintyy myös pahis nimeltään Kuningatar Chrysalis, joka johtaa ensimmäiset kaudet vaihdokkaiden armeijaa. Ne ovat kannibaaleja, jonka takia moni fani on kutsunut näitä zombeiksi ja niitä on myös sarjakuvassa kutsuttu sellaisiksi. Nimensä mukaisesti ne pystyvät myös muuttumaan toisen hahmon näköisiksi, mutta myös sylkemään vihreää mönjää suustaan. Chrysalis nimensä mukaisesti luo mönjästä kotelon uhrinsa ympärille. Sarjassa kaikki muutkin kuninkaat ja kuningattaret ovat pahiksia. 10. Mario ja Pokémon ovat kaikkein tuottoisimmat pelisarjat koskaan. 11. Ihmisiä on kuollut enemmän vessassa kuin haissa. 12. 70-luvulla kiellettiin lyijypitoiset auton bensiinit. 13. Costa Concordian karilleajo tapahtui 13.1.2012 eli perjantai 13. 14. On myytti että täysikuun aikaan pitää kirjoittaa toive lapulle, jotta se toteutuisi. Ei kuitenkaan kannata toivoa mitään mikä rikkoo fysiikan lakeja sillä ne eivät toteudu. 15. Aspergerit pyrkivät täydellisyyteen mutta ADHD mokaa muita helpommin. Omistan molemmat miksi olo onkin hyvin ristiriitainen. Ps. sain sinulta muutama vuosi sitten inspiraation pitää Kummaconissa luento 25 Jännää faktaa Disneyn Pelastuspartiosta.

  Aaron MacRöndelAaron MacRöndelUukausi sitten
 • Teen ite seuraavaks videon" 50 faktaa jotka eivät ole faktoja Ville mäkipellon tekemistä 50 faktaa videoissa "

  Ata CobanAta CobanUukausi sitten
 • Huhhuh! Monenlaista sitä tälle planeetalle mahtuukin (muutakin ku k oro na). Kiva näistä on aina tietää edes hiukkasen verran. :)

  Jakkeman1990Jakkeman1990Uukausi sitten
 • Mä nään aina unet mustavalkosena😳😅

  Heidi NykänenHeidi NykänenUukausi sitten
 • Mä oon nähny vaa kerran muata valkosen unen

  Sanzilla 51Sanzilla 51Uukausi sitten
 • Toi Villen tekemä alku säikäytti mut luulin että mun puhelin meni rikki

  Ville KarvonenVille KarvonenUukausi sitten
 • Kaukosäätimien piilopaikat oli hyvä:)

  markku helinmarkku helinUukausi sitten
 • Eiköhän se ahma elä muualla kuin Alaskassa? voin olla väärässä.

  Mikko VäänänenMikko VäänänenUukausi sitten
 • Hyvä video

  Mikael âwöwwäeöeöee3Mikael âwöwwäeöeöee3Uukausi sitten
 • kun älyät että ville on kertonut sulle 2000+ faktaa

  ----Uukausi sitten
 • 🤯

  Tiina RauhalaTiina RauhalaUukausi sitten
 • Moro Ville! Saisko videon crop circleistä? En ole monia videoitasi vielä ehtinyt katsomaan, joten en tiedä oletko aihetta jossain jo käsitellyt. Siitä voisi saada mielenkiintoisen pidemmänkin setin.

  miika.miika.Uukausi sitten
 • Numero 37 näit varmaan tik tokista😂

  Sampo HaapaniemiSampo HaapaniemiUukausi sitten
 • 5:03 [22] Miksi teet KORJAUKSEN? Eikö TARKENNUS olisi riittänyt, koska et muilla tavoilla maininnut naiselle mitään kansalaisuutta?

  Mur MurMur MurUukausi sitten
 • Hyvä video jälleen kerran. Tee video europolin etsityimmistä rikollisista. Vois olla mielenkiintonen jakso

  Osmo PeräkärryOsmo PeräkärryUukausi sitten
 • Hyvä video taas kerran. Jäi mietityttämään, että mikä siinä valaan oksennuksessa on arvokasta?

  M KM KUukausi sitten
 • En ole kiinnittänyt huomiota näänkö unet väressä vai en ns. elokuvaunia on aika paljon ... niin ja enneunia...

  Anne KolinkantaAnne KolinkantaUukausi sitten
 • 2:47 miks se niitä aseita ampu mite ne on tehny :D

  Hyrskä :DHyrskä :DUukausi sitten
 • Välillä kuulee jotai iha käsittämätöntä ni hymy tulee aina huulille ku näit kuuntelee ❤️☺️

  Markus SorolaMarkus SorolaUukausi sitten
 • Ihmeellisin fakta maailmasta, FIbothsta ei löydy kuin kourallinen tuottajia kenen videoissa ei ole mainoksia.

  Mah MehMah MehUukausi sitten
 • Tampella mainittu Tori kutsuu

  PeetuxPeetuxUukausi sitten
 • Thx taas uudesta videosta ;)

  Otso LahtinenOtso LahtinenUukausi sitten
 • Perun tilauksen koska aivan liikaa mainoksia muuten ihan hyvää matskua

  OG PaskaäijjäOG PaskaäijjäUukausi sitten
 • Näen värillisiä unia. Näen unia lähes joka yö, niin että muistan niistä ainakin yhden aamulla selkeästi. Mistähän johtuu että usein monena yönä näen todella pahoja painajaisia niin että en uskalla nukahtaa uudelleen kunnolla kun taas välillä hyviä unia putkeen. Koska näen niin paljon erilaisia unia jotka muistan, olen kiinnittänyt huomiota edellisen päivän tai jakson tapahtumiin, eikä niissä välttämättä ole juuri ollut eroja stressin tai muun paineen kannalta, että se selittäisi jaksottain tapahtuvien voimakkaiden painajaisten näkemisen.

  Anne-Mari TaskinenAnne-Mari TaskinenUukausi sitten
 • Kohta sanot tervetuloa katsomaan 50 ihmeellistä faktaa tämä on 50 jakso

  V1LZUV1LZUUukausi sitten
 • 50jakso = 50ihmeellistä faktaa näistä sun videoista

  ----Uukausi sitten
 • Teet tosi hyviä videoita jatka samaan malliin!! Voisitko Ville joskus tehdä videon Neil Armstrongista joka oli se ensimmäinen ihminen kuussa. -tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri harppaus ihmiskunnalle Neil Armstrong 😂🤪

  Turbo SaabTurbo SaabUukausi sitten
 • Jos luin oikein sun huulilta ton alun, sanoit ”Te ette kuule mitään”. Korjatkaa jos oon vääräs.

  YakflessYakflessUukausi sitten
 • Kilo valaan oksennusta =1100€

  SvSvUukausi sitten
 • Ois kyl mielenkiintosta kuulla lisää tuosta dinosaurus projektista🤩

  Aatu MäkeläAatu MäkeläUukausi sitten
 • Minä näen uneni aina värillisenä ja ne ei eroa mitenkään hereillä olevasta nähdystä maailmasta. Uneni on niin realistisia joka kerta että niitä on vaikea erottaa hereillä olosta. Lisäksi minä näen enne unia jotka toteutuvat hereillä olevassa realistisessa maailmassa joka ikinen kerta.

  ZAST ÓlymZAST ÓlymUukausi sitten
 • Tästä sarjasta pitäis tehä melkeen oma tv-ohjelma jo, niin timanttista 😎👌

  MNKV-187MNKV-187Uukausi sitten
 • 21. nämä ovat niitä joita ennen kutsuimme tyhmiksi tai luupäiksi tai mitä vaan. nykyään kutsun heitä videopelejen npc'eiksi

  toni mikkonentoni mikkonenUukausi sitten
 • Ei hitto youtube suositteli joku päivä aikaisemmin lankutukswn maailmanennätys videota

  JanssoniJanssoniUukausi sitten
 • Sohva on meillä yleinen kadonneen kaukosäätimen paikka

  HeikkiHeikkiUukausi sitten
 • Osa 50 vois olla sit 500 faktaa

  OdeOdeUukausi sitten
 • mikä ton intron idea oli?

  masinkimasinkiUukausi sitten
 • Miten olis Suomen sisävesi laivaonnettomuudet jossain vaiheessa

  Joni MetsolaJoni MetsolaUukausi sitten
 • Nyt jäi kyllä mietityttämään, mikä siinä valaan oksennuksessa on niin arvokasta. Käytetäänkö sitä johonkin?

  Ami QAmi QUukausi sitten
 • "Neljännenkymmenennen". Suomen kieli on kyllä mielenkiintoista kun vähän kaivelee. Sanopa sama luku jos vaikka näin: Hän sijoittui sijalle 999999. Tulisi aikamoinen monsterisanahirviö. Hän sijoittui yhdeksänneksisadaksituhanneksiyhdeksänneksikymmeneksituhanneksiyhdeksänneksisadanneksiyhdeksänneksikymmeneksiyhdeksänneksi. Meni varmaan suht väärin tuokin :) edit. unohtui välistä ne oudot "nennenneksi" -jutut joita en osaa edes yliopistokoulutuksellakaan.

  J RJ RUukausi sitten
  • yhdeksänneksisadaksiyhdeksänneksikymenenneksiyhdeksäksituhanneksiyhdeskänneksisadaksiyhdeksännenneksikymmenenneksiyhdeksänneksi*

   veijo33veijo33Uukausi sitten
 • hyvä video ville

  EeTu pEeTu pUukausi sitten
 • Näen uneni värien kanssa!

  Eikka PehkonenEikka PehkonenUukausi sitten
 • 👍

  Mika ManninenMika ManninenUukausi sitten
 • Hupsista. Miten nää sun videot on hävinnyt mun virrasta. Löysin monta katsomatonta kun oikeen lähdin etsimään, että missäs miehen videot viipyy.. 🤔 No mut hyvä. Nyt on illaksi katseltävaa :) Tsemiä jatkoonkin.

  Veli-Matti KosunenVeli-Matti KosunenUukausi sitten
 • 2000 ihmeellistä faktaa rikki

  Jori MöttönenJori MöttönenUukausi sitten
 • Nää on hyviä :)

  Wille AaltonenWille AaltonenUukausi sitten
 • Fakta juttu.😂

  Jukka HautamäkiJukka HautamäkiUukausi sitten
 • Asunnossa 28 neliötä mutta ei sitä kaukosäädintä ole täällä uuden vuoden jälkeen näkynyt..... :D

  kahvimorkokahvimorkoUukausi sitten
 • Viellä löytyy ihmeellisiä faktoja

  tyyppi101tyyppi101Uukausi sitten
 • 0:22 jos makaat ton päällä niin oot kolmessa valtiossa yhtäaikaa

  a ba bUukausi sitten
  • 😂

   SvSvUukausi sitten
 • Olihan siellä useita mielenkiintoisia.Hunaja palvelijoiden iholla ettei faaraon kimppuun käy hyttyset ym.Kuoleman tuomion suorittajan pieni palkkio.....Hm ja tietysti Nixonin salkku case,melkoinen linkku Armstrongilta 😀😀 Lankutuksen maailman ennätys huima!Voiko olla totta? Kiitoksia taas mielenkiintoisista ihmeistä 💖👍

  Sirkka SeppänenSirkka SeppänenUukausi sitten
 • Olihan siellä useita mielenkiintoisia.Hunaja palvelijoiden iholla ettei faaraon kimppuun ne käy.Kuoleman tuomion suorittajan pieni palkkio.....Hm ja tietysti Nixonin salkku case,melkoinen linkku Armstrongilta 😀😀 Lankutuksen maailman ennätys huima!Voiko olla totta? Kiitoksia taas mielenkiintoisista ihmeistä 💖👍

  Sirkka SeppänenSirkka SeppänenUukausi sitten
 • MITEN TÄÄ ON JO NELJäSKYMMENES

  LexxaLexxaUukausi sitten
 • Jokus monta vuotta sitte mun pikkuveli oli tunkenu kaukkiksen jääkaappii ja sit me etittii sitä vaikka kuinka kaua😂😂

  Turdboy420Turdboy420Uukausi sitten
 • Pystyn kuulemaan sun aloituksen "neljä kymmentä!"

  kannukani GTkannukani GTUukausi sitten
 • LOISTAVA VIDEO KUNTEN AINA ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

  Heikki Ilmari HirvonenHeikki Ilmari HirvonenUukausi sitten
 • Nyt oli laatu kontenttii

  BigpocketplayerBigpocketplayerUukausi sitten
 • Unet näkyy värillisinä.

  markos478markos478Uukausi sitten
 • Kiitos hyvästä videosta Ville👍👍👍👍

  Victor KulmalaVictor KulmalaUukausi sitten
 • Hieno NASA-paita Ville😁 Taas laatukontenttia, kiitos! 🙏🏼

  Soul SurferSoul SurferUukausi sitten
 • ”Sanoiko” ville alussa ”ei kuulu mitään”

  Johannes IssakainenJohannes IssakainenUukausi sitten
  • @RokuliRotta no ei alkuunkaan.

   janne turpeinenjanne turpeinenUukausi sitten
  • Et oikee osaa käyttää noit lainausmerkkei:D

   RokuliRottaRokuliRottaUukausi sitten
 • ok

  MIKKIS KLIPITMIKKIS KLIPITUukausi sitten
 • Elikkä parin kymmenen vuoden päästä meillä on dinosauruksia

  ojolliojolliUukausi sitten
 • Mä nään yleensä värillisiä unia, värit on selkeät ja kirkkaat. Kerran mä katoin yhden viikonlopun aikana kaikki vanhat kotimaiset sotilasfarssit, mun vanhempien luona ja seuraavan viikon aikana näin vaan mustavalkosia unia :D

  Kaisu TurkiaKaisu TurkiaUukausi sitten
 • Näen unet värillisinä.

  ViuViuUukausi sitten
 • Teee 10 harvinaisinta/haastavinta työtä

  JOOJOOUukausi sitten
 • olenko ihan turha jätkä jos tiesin noi kaikki jo ennen videota? hahaha nyt ihan oikeasti masentaa

  Simone GebbiaSimone GebbiaUukausi sitten
 • Huippu video

  moimoimoimoiUukausi sitten
 • Hah. En kyllä usko, että Airpodin omistajat harrastavat minkäänlaisia sänkypuuhia.

  Joona VuorisaloJoona VuorisaloUukausi sitten
 • OISKO SIT KUN ON 50 OSA NIIN 50 IHMELISTÄ FAKTAA IHMELISTÄ FAKTAA SARJASTA

  lennulennuUukausi sitten
  • Tää ois kyllä hyvä idea! 😀

   Catherine ღCatherine ღUukausi sitten
 • * Ville olisi kiva saada keskustelemaan kanssani, vaikka striimissä ydinvoiman tulevista hankkeista. Joissa Suomen Presidentti tasolla 100 000ha kokoisia kansainvälisen ydinjätteen jälleenkäsiyttelyn laitteita hankitaan Suomeen. Että mitä mieltä? * Yhtä kaikki, laitetaan nyt suoraviivaisesti Arto Lauri totuuden kanavat tilaukseen. Niin itselleen, kuin kaveripiireille myös.

  artolauriartolauriUukausi sitten
  • @Taddeus * Tässä on kyse asiallisesti kauttani esiin heitetystä todellisesta tulevaisuudesta maassamme. Että KIINNOSTAAKO faktat oikeasti?

   artolauriartolauriUukausi sitten
  • Tuskin tulee tapahtumaan, vaikka hyvä video siitä varmasti tulisi.

   TaddeusTaddeusUukausi sitten
 • Ikinä ei voi tietää täysin, millaisia faktoja sieltä tällä kertaa tulee, sillä ne faktat onnistuvat aina yllättämään, joka kerta! :D

  VarjoTubeVarjoTubeUukausi sitten
 • Oispa hauska juttu jos "50 ihmeellistä faktaa maailmasta #50" sisältäiski vaan 49 ihmeellistä faktaa ihan vaan kettuilun vuoksi :D

  JimiJimiUukausi sitten
  • niin että se viimenen oliski joku paska fakta

   sormihyrräsormihyrräUukausi sitten
 • hyvä video tee vaan lisää nautitaan iskän kaa kattoo sun videi yhes tv:een äärellä :---------------D

  pöysti69 aka homopöysti69 aka homoUukausi sitten
 • Fakta 51! En löydä koskaan sitä oikeeta :(

  Vitun FeikkiVitun FeikkiUukausi sitten
 • Fakta: Tom Hanks ja George Clooney on sukua Abraham Lincolnille

  KaamosmieliKaamosmieliUukausi sitten
 • 🔥🔥🔥

  Niko HalonenNiko HalonenUukausi sitten
 • Nyt tuli kyllä virhe Ville #42 kaupungit loppuu kehä kolmosen sisäpuolelle Suomessa, Helsingissä ei asu 70% suomalaisista. Kolmosen takana on jo aivan pönde landi. 😂😂😂 Tai sit ei. Ja kiitos hyvistä pätkistä.

  HerraHerraUukausi sitten
  • @Antti 1994 Juu juu vähän pilkettä silmä kulmaan etelässä sitä riittää. 👍

   HerraHerraUukausi sitten
  • Helsingissä asuu 12 % Suomen väestöstä ja kehä kolmosen ulkopuolella sijaitsee suurin osa Vantaasta ja yli puolet Espoosta.

   Antti 1994Antti 1994Uukausi sitten
 • Tuon 41 faktan oot kertonut aiemmassa videossa tiiän sen siitä ku yks päivä läpi selasin sun videot

  Tiitus KiuruTiitus KiuruUukausi sitten
 • Mä nään joka yö värillistä unta, tai ainakii mä muistan nähneeni.

  Noomi VanhalaNoomi VanhalaUukausi sitten
 • Mun unissani niiku ei oo värejä mut ei ne myöskään oo mustavalkosia

  nazo 882nazo 882Uukausi sitten
 • mulla on unet värillisiä aina kun tulee ihmeellisiä faktoja alkaa päässä soimaan teidän biisi

  Fongar DawnFongar DawnUukausi sitten
 • Vaikka olen mustavalko "aikaa" niin unissani on värit.

  Hannu KanervaHannu KanervaUukausi sitten
 • Tässä random fakta: On olemassa Museo, jossa säilyetään väitetysti Profeetta Muhammadille (saws) kuuluneita tavaroita. Museossa säilyettään myös yhtä Profeetta Muhammadin (saws) partakarvaa.

  asroasroUukausi sitten
  • Toinen random "museo fakta": Pietarissa on museo jossa säilytetään Rasputinin penistä

   veijo33veijo33Uukausi sitten
 • Mitäs sitten kun on 50 kerran 50 faktaa maailmasta?

  Tommi KatainenTommi KatainenUukausi sitten
 • Ajatella et siitä ekasta osasta on joku kolme vuotta tuntuu et siit ois kuukaus tai pari 😂👍

  asroasroUukausi sitten
FIboth